FANtastisch nazomer weekend, zomerse temperaturen

FANtastisch nazomer weekend, zomerse temperaturen, afgelopen nacht is het tot wat nachtvorst gekomen in een aantal Alpendalen maar we gaan een mooi nazomer weekend tegemoet.

Vrijdag, we kunnen het samenvatten in zonnig herfstweer, in de ochtend kunnen er nog wat mistbanken zijn maar die lossen zeker op. Wat overblijft is wat dunne hoge bewolking. De wind is matig en alleen in het oosten waait die uit het zuid oosten tot zuid west. Temperaturen klimmen naar 15 tot 21 graden en op 2000 meter is het 6 tot 11 graden. In het westen de hoogste temperatuur.

Schwarzsee Kitzbühel

Zaterdag, wordt het warm en zonnig. Als er nog zwembaden open zouden zijn zou je best een plonsje kunnen maken. Wie waagt zich nog in een badesee? Qua temperattur kan dat nog zeker. De dag kan nog starten met wat mistvelden maar die lossen op. Het wordt echt strak blauw. Temperaturen gaan richting de 25 graden. De 25 graden zal vast en zeker gemeten gaan worden in het Inntal, Flachgau en de Salzgammergut. Op 2000 meter is het nog frisjes, 11 graden.

Weer Innsbruck 10 okt 2019

Zondag is bijna een kopie van de zaterdag. Temperaturen tussen de 16 en 22 graden en in het Inntal bij eventueel een föhnwind temperaturen tot 26 graden. Op de bergen en op 2000 meter wordt het uitzondelijk warm, 14 graden. Hoe zou het zijn op de gletsjers?

Al met al een FANtastisch nazomer weekend. De maandag gaat ook zonnig verlopen maar hoe het verder gaat dat horen jullie morgen weer.

Weer Innsbruck 10 okt 2019

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht