FANtastisch nieuws voor de Kitzbüheleralpen Allstarcard

FANtastisch nieuws voor de Kitzbüheleralpen Allstarcard

Kitzbüheler Alpen

FANtastisch nieuws voor de Kitzbüheleralpen Allstarcard. De tarieven zijn binnen voor het komende seizoen (2016 – 2017) maar voor de seizoenskaarthouders is er FANtastisch nieuws te melden.

We weten dat veel mensen deze kaart hebben aangeschaft. Ook is het min of meer de kern van de skigebieden waar wij over berichten. Wij brengen namelijk het nieuws vanuit de Kitzbüheleralpen. Indien je puur geografisch kijkt dan mist de Allstarcard het gebied van de Zillertal Arena en daar gaat verandering in komen vanaf komend skiseizoen…

Wat gebeurd er? De Allstarcard gaat samen met de Salzburg Super Ski Card en dan wel uitsluitend voor seizoenkaarthouders. Dit was voor ons zeker een wens en deze is gelukkig ingewilligd. Maar liefst 22 skiregionen komen bij de Allstarcard of omgekeerd De Salzburg Super Ski Pas krijgt er 10 topgebieden bij.

Ook wordt de ingangsdatum van de skikaart gelijk getrokken met die van de Allstarcard. De pas gaat in op 15 oktober 2016 en is geldig tot 1 mei 2017.

Welke topgebieden komen er zoal bij de Allstarcard.

  • Zillertal Arena
  • Skiregion Dachstein West
  • Ski Amadé
  • Obertauern
  • Mölltaler Gletscherwelt
  • etc etc.

Voor alle gebieden alsmede de tarieven verwijzen we naar onderstaande kaart.

Allstarcard seizoenkaart 2016 2017

Voor de dag- of meerdaagse passen veranderd er niet zoveel. Daar geldt de uitbreiding helaas niet voor. Onderstaand de tarieven voor 2016 – 2017

Allstarcard prijslijst 2016 2017

728x90-Bizztravel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×