FANtastisch Nieuws vanuit Sölden

FANtastisch Nieuws vanuit Sölden

Hierboven zien jullie als eerste de sneeuwcondities bij de Seekogel en Gigijoch maar er gaat meer open komende week.

Het wintergebied van de Gigijoch is al geopend vanaf afgelopen vrijdag maar nu is ook het andere gedeelte van het wintergebied aan de beurt. De Gaislacchbahn gaat ook open vanaf donderdag 16 november 2023.

Dit is enorm goed nieuws van de mensen die meegaan met de skitrip van het Nedelrlandse skimerk Turner. Meer dan 100 personen zitten daar vanaf 16 november om een paar dagen te skiën. Het goed nieuws was al dat men niet naar boven hoeft te rijden via de gletsjerstrasse met de bus, auto of taxi. Opstappen kan bij de gigjoch maar nu wordt het nog dichterbij. Op Loopafstand via de Gaislochbahn omhoog.

Welke liften/pistes gaan er aanvullend open komende week?

Vanaf as dinsdag 14 november gaat de lift Langegg oopen en ook piste nummer 30 (dat is die hele lange blauwe piste die langs de gletsjerstrasse loopt)

Vanaf donderdag 16 november gaat het volgende open:

  • 8 persoonslift Gaislochbahn
  • 3S Gaislochkogl II
  • 6 persoonslift Stabele
  • Piste 1a en 6
  • Restaurant Ice Q en Falcon À la Carte

Wij kijken er weer naar uit om een aantal dagen in Sölden te gaan skien. De vooruitzichten zijn als volgt.

Bergfex Sölden 11 november 2023

Sneeuwneerslagkaart Alpen 11 november 2023

De omgeving van het Ötztal (Sölden) en Pitztal kleuren rood en dat betekent dat er nog behoorlijk veel sneeuw gaat aankomen.

Solden Gigijoch

Turner Logo 2023 wit

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×