FANtastisch Oostenrijk blijft 365 dagen per jaar actief!

Winter Topfoto

We hebben het einde van het winterseizoen of lees skiseizoen weer gehaald. In bepaalde gebieden is men zelfs in het weekend van 18 en 19 mei 2019 weer open gegaan maar onze ski’s staan voorlopig stil.

Een seizoen dat begon op 13 oktober 2018 en eindigde op 29 april 2019. Puur toeval is het dat dit gebeurde in het skigebied van Kitzbühel. Normaal gesproken sluiten we altijd af op een gletsjer maar precies de laatste dag waren de weergoden anders gestemd.

Kitzbühel Resterhöhe Topfoto

De periode van 1 januari tot half januari 2019 is erg blijven hangen omdat we niet vaak hebben meegemaakt dat het bijna 14 dagen achter elkaar heeft gesneeuwd. Overal heeft sneeuw genoeg gelegen en we hopen dat we volgend seizoen weer zo’n geweldig sneeuwseizoen gaan krijgen.

Maar de website en de andere sociale media kanalen van FANtastisch Oostenrijk gaan meer en meer op een zomerse stand en belangrijker nog we gaan in de zomerperiode gewoon door.
Winternieuws houden we natuurlijk in de gaten. Als er iets te melden is over nieuwe liften in skigebieden dan zullen we daar zeker over berichten. Maar we proberen toch wel de zomerse activiteiten de boventoon te laten voeren.

Mountainbike

We gaan weer berichten over mooie uitstapjes die je kunt maken, verschillende klammen zullen we laten zien (iemand nog tips) Maar ook zullen niet ontbreken de watervallen, mountainbike, golf etc. Natuurlijk zal het weerbericht van Jeroen niet ontbreken.

Het zomerseizoen zal ook weer geweldig worden in Oostenrijk en….. mochten jullie nu nog helemaal geen accommodatie hebben geboekt voor komende winter dan kun je nu al kijken op onze Accommodatie pagina. Meer dan de helft van alle accommodaties staat al online.

Mochten jullie nu zelf leuke items of ideeën hebben die je graag zou willen publiceren op onze website dan willen we jullie daarvoor een podium geven. Je kunt contact opnemen per email (info@fantastischoostenrijk.nl)

Brixen im Thale BadeseeFANtastisch Oostenrijk Skipakken CMP

Alpen Reizen

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht