FANtastisch Oostenrijk 50.000 likers op Facebook

FANtastisch Oostenrijk 50000 volgers op facebook

FANtastisch Oostenrijk 50.000 likers op Facebook

We draaien al een tijdje mee op verschillende sociale media kanalen. Op facebook hebben we net onze 50.000ste vind ik leuk gehad. Maar dat neemt niet weg dat we op dit kanaal al meer dan 52.000 volgers hebben. Natuurlijk willen we groeien richting de 100.000 maar daar hebben we jullie wel voor nodig.

Twee facebook kanalen

FANtastisch Oostenrijk is onze hoofdkanaal, daar vindt je ook al ons livevideo’s die we opnemen als we in Oostenrijk zijn. Ook de berichten die we plaatsen op onze website vindt je hier terug. Volg je dit kanaal nog niet, dan kun je dat HIER nog doen.

Twee jaar geleden hebben we speciaal voor jullie een 2e kanaal er aan toegevoegd. De Vrienden van FANtastisch Oostenrijk is een kanaal van en voor jullie zelf. Jullie kunnen daar je eigen foto’s en video’s aan toevoegen. Zo kan een ieder dagelijks genieten van jullie eigen mooie bijdragen. Dit kanaal heeft ook al weer meer dan 25.000 leden. Nog geen lid? Wordt dan HIER gratis lid.

TikTok

We zitten sinds vorige week ook op Tiktok. We hebben een account aangemaakt en gaan ook proberen om hier video’s te posten maar dan hebben we wel wat kijkers nodig. Hier kun je ons volgen.

@fantastisch_oostenrijk

wij kijken weer uit om de eerste meters te maken medio oktober….. en jullie? #wintersport #skien #oostenrijk

♬ Leve de apresski – Tim Schalkx

Nu we toch een rondje door de sociale media kanalen aan het maken zijn. Ook zitten we op Twitter en Instagram. Wil je ons Youtube kanaal volgen dan kun je dat HIER doen. Heel veel video’s zijn daar beschikbaar zowel vanuit de zomer als de winter, heel veel winterse video’s.

@fantastisch_oostenrijk

Zijn jullie ook weer toe aan een prachtig winterseizoen? @SkiWelt WilderKaiser-Brixental @St. Johann in Tirol @Zell am See-Kaprun @saalbach_com @pitztalergletscher @Hochzeiger Pitztal

♬ Ski-Twist – Hansi Hinterseer

Stubaier Gletsjer 2900 meter Topfoto Kaiserwetter

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...