FANtastisch Oostenrijk bestaat 2 jaar

FANtastisch Oostenrijk 25000 likes 3

We bestaan vandaag 2 jaar. Fantastisch Oostenrijk is 3 september 2015 in de lucht gekomen en dagelijks brengen wij berichten vanuit Oostenrijk. We hebben in die tijd bijna 2.000 berichten gemaakt. Afgelopen week hebben we ook de 25.000e pagina-like binnen gekregen op facebook. Ook zijn er heel veel facebook berichten gemaakt en als jullie facebook echt volgen dan kunnen wij met recht zeggen dat we van de meeste sites toch wel het meeste LIVE zijn vanuit Oostenrijk. Zeker in de winter staan we in menig skigebied om jullie LIVE de beelden te laten zien. Dat laatste gaat weer gebeuren vanaf oktober 2017.

Natuurlijk zijn we ook aanwezig op Twitter, Pinterest, Instagram. We hebben ook een Youtube kanaal daar staan meer dan 800 video’s op… Op al deze kanalen kunnen jullie ons volgen. Maar we hebben ook weerman Jeroen die een aantal malen per week de weersverwachting geeft voor Oostenrijk. Zo blijf je altijd op de hoogte van Badewetter en Kaiserwetter.

Mochten jullie zaken hebben die een verbetering kunnen zijn voor onze kanalen …laat dan van je horen. Ook zijn we opzoek naar fanaten die graag wat willen schrijven over Oostenrijk. Je kan en mag het ook in beeld en geluid laten zien. Je kunt contact met ons opnemen via e-mail info@fantastischoostenrijk.nl

Tot slot… Ook omdat we de winter hoog in ons vaandel hebben…. webcambeelden van vandaag vanuit Oostenrijk. Verse sneeuw is er gevallen op grote hoogte en Stubai heeft reeds gemeld dat er 40 centimeter is gevallen. Men verwacht daar al medio september open te gaan. We houden het voor jullie in de gaten.

Wij proberen er weer een FANtastisch 3e jaar van te maken en blijf ons maar volgen.

Kaprun Topfoto

Kaprun Topfoto

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Ook interessant...

Reageer mee via Facebook

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

De FANtastisch Oostenrijk nieuwsbrief blijf je altijd op de hoogte van het laatste nieuws uit het FANtasche Oostenrijk. Je kunt deze mail een paar keer per maand verwachten.

* verplicht