FANtastisch Oostenrijk en hoe nu verder

FANtastisch Oostenrijk en hoe nu verder…

Nu iedereen weer thuis is vanuit Oostenrijk en wij eigenlijk in de maanden maart en april nog in de winterstand staan is dat heel erg wennen. Het winterseizoen en op de latten staan kwam voor ons ook tot stilstand. Dat alles tot stilstand is gekomen is niet meer dan terecht. Dit virus dient echt gestopt te worden.

 

Pitztal zomerWij weten ook niet waar we de komende weken over gaan berichten. Normaliter gaan we gelijk na het skiseizoen in de zomerstand en dat betekent dat we dan berichten over leuke items voor in de lente en de zomer. Wij zullen wel zien waar we over gaan berichten. De frequentie zal de komende weken zeker omlaag gaan.

Maar als jullie ons willen helpen met bijdrages, nog wat willen posten bij ons op de website dan is dat ook mogelijk. Wij zijn sowieso altijd benieuwd naar jullie verhalen. Wie durft? Mail ons jouw verhaal (met wat foto’s) naar info@fantastischoostenrijk.nl

PS onze weerberichten doen we vanaf nu tot nader orde niet meer dagelijks. 1 keer in de 3 dagen zullen onze weermannen eventueel een weerbericht voor FANtastisch Oostenrijk maken… Hopelijk naar het zomerseizoen toe, en als alles weer open is gesteld, kunnen we de frequentie hiervan weer verhogen.

Alpen Reizen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

2 reacties

 1. Teun Westerhof schreef:

  Ondanks corona prachtige wandelingen in de bergen.
  Geniete van de volle zon die op zn beurt het gras al weer naar het voorjaar doet ruiken.heerlijk.
  Houd afstand van groepen maar met 2 of 4 personen kan het ook gezellig zijn.
  Lezen,puzzelen,muziek luisteren zijn mooie opvul momenten van de dag.
  Nu in 2 dagen al lekker bruin geworden door een paar uurtjes in de zon zitten.
  Zo komen we de komende weken wel door.
  Positief denken helpt ook.
  Wie weet wat ons over 4 á 5 weken brengt.

 2. CORRIE van de Flier schreef:

  Wij hebben een huis in Oostenrijk Karinthie. Afgelopen zondag zijn we aangekomen voor een klus week. Tot onze grote schrik hoorden wij dat de grenzen in Duitsland maandag gingen sluiten. Wij hebben ons gehaast en staan om 9.00 uur in de wachtrij om gauw naar huis terug te gaan. Wat dacht je, geen enkele medewerking we moesten omdraaien. Alle Duitse vakantiegangers mochten doorrijden en wij die 8 uurtjes daar waren moesten maar een andere manier zoeken om thuis te komen. Schandalig.we zijn EU partners de grens met Nederland is gewoon open . De mensen uit Tirol konden gewoon naar huis. Alle vrachtwagens werden ook doorgelaten. Duitsland is echt onredelijk in deze. Uiteindelijk via een sluiproute wel de grens over en nu thuis. Maar toch wat een ellende was het.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht