FANtastisch Oostenrijk is LIVE

FANtastisch Oostenrijk is LIVE.

Afgelopen weken hebben we veel voorbereidingen getroffen om de site van Skiweltbrixental over te zetten naar onze nieuwe site. Deze gaat zoals jullie ongetwijfeld weten  FANtastischoostenrijk.nl heten.

Nog even een korte uitleg over het hoe en waarom. Skiwelt Brixental staat teveel voor 1 bepaald skigebied. Naam was destijds gekozen omdat wij daar ons verblijf hebben en alle skigebieden vanuit dat gebied ?bevliegen?  Nu berichten wij uit veel gebieden van Tirol en Salzburgerland en de naam die we hadden refereert dat we altijd in Skiwelt Brixental zitten en dat is dus niet helemaal waar. Afgelopen seizoen hebben jullie ook veel updates gezien vanuit het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang, Zell am See, Kaprun, Kitzbühel, Kirchberg, Skijuwel en zo kunnen we nog wel doorgaan.

Aangezien we FAN zijn van Oostenrijk en we in veel filmpjes en verslagen het woord ?Fantastisch? gebruiken moest hier wel een goede naam uit komen.

We gaan dus verder met FANtastisch Oostenrijk. Die naam hangt dan ook niet samen met een bepaald skigebied, regio of periode van het jaar. Met periode bedoelen we juist het hele jaar,  Zomer en Winter zit je hier dus goed. Aandacht geven we natuurlijk aan skiën/snowboarden en alles wat met sneeuw te maken heeft maar ook gaan we aandacht geven aan Golf, Mountainbike, Evenementen en eigenlijk alles waarvan wij vinden dat jullie dat moeten weten. Het hele jaar door dus nieuws vanuit FANtastisch Oostenrijk.

FANtastisch OostenrijkKitzbühel Golf Rasmushof

Wil je exact op de hoogte blijven van nieuws uit jou (ski)gebied dan nodigen we je graag dagelijks uit om te kijken wat voor nieuws we nu weer hebben uit de verschillende gebieden van Tirol en het Salzburgerland.

Gedurende het skiseizoen willen we ook gaan starten met nieuwsbrieven maar zeker ook acties. Daarover ga je zeker meer horen.

Rest ons nog te zeggen veel plezier met deze nieuwe website. Maak er gebruik van en…..

“De Groeten” van ons hele team.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×