FANtastisch Oostenrijk live vanaf de Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn topomstandigheden topfoto

Kaprun Kitzsteinhorn 11 oktober 2021

FANtastisch Oostenrijk live vanaf de Kitzsteinhorn

Jeroen was het die vanuit ons team dit jaar toch maar als eerste is afgereisd naar Oostenrijk. Hij had zo’n enorme honger naar de sneeuw dat hij maar rechtstreeks vanuit Curaçao naar de sneeuw is afgereisd en ook al meteen op de ski’s. Dat gaan ook overige leden as. weekend doen maar vandaag maar eerst de beelden van Jeroen die we aan jullie willen laten zien.

Je had er live bij kunnen zijn op facebook maar heb je dit gemist dan staan ze hieronder ook nog even.

Het weer was vandaag echt FANtastisch. Op de gletsjer was het ongeveer min 4 graden, weinig wind en een heerlijk zonnetje, kortom Kaiserwetter! De pistes die geprepareerd waren lagen er geweldig bij en we hadden te maken met poeder sneeuw maar dat hebben jullie vast wel kunnen zien in de video’s.

Ons geduld wordt nog op de proef gesteld maar zaterdag gaan wij ook hiervan genieten. Hieronder nog een paar heerlijke foto’s van vandaag!

Kaprun Kitzsteinhorn alpincenter

Kaprun Kitzsteinhorn alpincenter

Kaprun Kitzsteinhorn Top of Salzburg 3029 meter

Kaprun Kitzsteinhorn Top of Salzburg 3029 meter

Chaletnl-banner-900x600

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...