FANtastisch Oostenrijk TIPS Pagina!

Fantastisch Oostenrijk Zomers

FANtastisch Oostenrijk TIPS Pagina!

We hebben naar jullie goed geluisterd. TIPS zijn natuurlijk altijd te vragen maar alleen de laatste tijd werd dat nogal veel gedaan op de facebook-groeps-pagina van de Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

Op deze facebook groep willen we juist niet dat de mooie foto’s en video’s ondersneeuwen. We hebben toen ook beloofd dat we een TIPS Pagina zouden gaan maken waar ook erg veel werk is in gaan zitten. De pagina is nu te zien op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Per Bundesland kun je bekijken wat er zoal te zien zien is. Het gaat dan ook om bezienswaardigheden, klammen, watervallen, bergliftpassen, skikaarten, nationale parken, voordeelkaarten, meren en nog veel meer. Maar we weten ook dat we heel veel hebben neergezet op deze pagina maar we hebben zeker niet alles. Mocht je zaken missen. Geef dit dan door via info@fantastischoostenrijk.nl We zullen dit dan bekijken en zo nodig ook op de TIPS pagina gaan plaatsen.

Waar kun je de TIPS Pagina zien?

Website FANtastisch Oostenrijk TIPS

Gewoon in het Menu hebben we dit opgenomen. Mobiel: druk op de 3 horizontale streepjes rechtsboven in het scherm en druk op Tips

Hieronder een aantal screenshots van wat je kunt verwachten op deze nieuwe pagina. Maar je kunt ook HIER klikken en dan kom je er ook!

Tips FANtastisch Oostenrijk

Tips FANtastisch Oostenrijk

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht