FANtastisch Oostenrijk gaat Viraal met blooper

Ischgl 23 nov 2017

FANtastisch Oostenrijk gaat Viraal met blooper, afgelopen week was onze man ter plekke in Ischgl. Arjan de Wolff maakte de opening mee en meteen bij de eerste meters gebeurde het. Waarschijnlijk stonden ook de ski’s iets te licht afgesteld. Maar een blooper kan je niet plannen of in scene zetten. De lach van Arjan maakt het ook helemaal af en de video werd een hit.

RTVnoord FANtastisch Oostenrijk

Ook is de video opgepakt door RTVNoord die zag daar ook wel de humor van in. RTVNoord deed ook aan de juiste bronvermelding en daar kunnen andere platforms een voorbeeld aan nemen. Ook dat hadden we ook niet anders verwacht… Bij deze sites wordt wekelijks de sneeuw  voorspeld obv meters… die wij overigens niet aantreffen in Oostenrijk. Gelukkig maar want dan zouden we toch echt verzuipen in al die sneeuw…maar genoeg hierover. Er ligt nog geen 6 meter sneeuw maar wie weet aan het einde van het seizoen ergens op een gletsjer.

Ons gevoel zegt dat dit seizoen toch een ander seizoen gaat worden dan de laatste 4 jaar. Zeker de start van het seizoen. Wij kunnen niet in een glazenbol kijken maar de weerkaarten geven de komende tijd toch echt kou op en sneeuwval. Hoeveel sneeuw dat is is altijd lastig te zeggen. Wij zijn meer van de centimeters dan meters en van een reëel beeld geven…. maar dat zijn jullie gewend in de video’s die wij presenteren.

De dalen gaan weer wit kleuren. Kijk morgen maar op de diverse webcams en wordt jaloers….. Nog niet geboekt neem dan eens kijkje op onze accommodatiepagina.

Ps vanavond volgt nog een video van Arjan vanuit Ischgl die gisteren is opgenomen. De site maar in de gaten houden vandaag.

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...