FANtastisch Oostenrijk wenst jullie allemaal een gezond 2023

Gezond Nieuwjaar 2023

FANtastisch Oostenrijk wenst jullie allemaal een gezond 2023

Het jaar 2022 is weer voorbij. Wij wensen jullie niet alleen veel geluk en voorspoed toe maar zeker veel gezondheid want dat is toch wel het aller belangrijkste.

Wij wensen tevens dat we in het winterseizoen allemaal save van de piste afkomen en in de zomer ook weinig gebeurd in de bergen op bergtochten, mountainbiketochten etc.

Wij proberen het nieuwe jaar weer leuk te berichten over verschillende gebieden. Als we in de bergen zijn dan kunnen jullie altijd een video update verwachten. Nogmaals wij berichten over alles, ook over de mindere dingen die gebeuren in de bergen zoals zaken die op de skipistes gebeuren. Dat waren er de laatste week eigenlijk een beetje teveel maar daar kunnen wij helaas niets aan veranderen. Maar we benoemen het wel.

Ook voor de komende week geven we een waarschuwing af. Er ligt helaas in de skigebieden wat minder sneeuw op dit moment en ook de kwaliteit is wat minder voor de skigebieden onder de 1800 meter. Daar boven is het in ieder geval een stuk beter.

Ook nodigen wij altijd iedereen uit als hij of zij wat te melden heeft. Je mag ons daar altijd over berichten. Wil je een keer als gastschrijver fungeren dan willen we zeker daar ruimte voor inbouwen. Wie durft? (e-mail info@fantastischoostenrijk.nl)

Pitztaler Gletsjer Wildspitze topfoto

De planning is dat we komende week ook weer van dit uitzicht gaan genieten. Weten jullie waar?

Volg je ons al op de diverse sociale media kanalen?

Overigens elke ochtend staat er een weerbericht voor jullie klaar, uiteraard gaat het dan over het Oostenrijkse weer.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

skioutlet 2022 grote banner

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...