FANtastisch Oostenrijk wenst jullie een Gezond 2020

Gelukkig Nieuwjaar 2020

Wij wensen een ieder van jullie een FANtastisch maar bovenal een gezond 2020. Wij proberen op dezelfde voet verder te gaan zoals jullie gewend zijn. Met vele video updates op de website maar ook met live video’s op ons Facebook kanaal en natuurlijk veel nieuws.

Sinds kort hebben we voor jullie ook een eigen kanaal gemaakt op facebook waar jullie eigen verhalen kunnen posten. Zo kan een ieder zien wat er in Oostenrijk gebeurd en we houden elkaar op de hoogte. Staan er leuke items op dan kan het zijn dat eea wordt gedeeld op de website van FANtastisch Oostenrijk. De naam van de Groep waar jullie gratis en voor niets lid van kunnen worden: Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Maar ook jullie mening wordt gewaardeerd in het nieuwe jaar. Heb je tips of wat dan ook jullie kunnen ons altijd bereiken via e-mailadres: info@fantastischoostenrijk.nl

FANtastisch Oostenrijk Skipakken CMP

Bluetribe CMP

Tophelmen en Goggles van Bluetribe

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Banner CMP Groot 1200x600

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht