Een FANtastisch portret van de Wilder Kaiser

Wilder Kaiser

Servus.com trakteert ons op een FANtastisch portret van de Wilder Kaiser. Deze documentaire laat de Wilder Kaiser zien in al zijn pracht.

Zoals Servus.com al zegt, een portret van de Wilder Kaiser is een prachtige bergketen en een “speeltuin van het avontuur” Ben je bergsportliefhebber, hou je van de bergen dan moet je deze documentaire zeker even zien.

Zeker nu even bekijken want het is nooit zeker dat deze docu op de site blijft staan van Servus.com. Geniet van de documentaire.

Bron video: Servus.com

Wildenkaiser

In de zomer reden we van Kitzbühel richting Ellmau en dan heb je een geweldig uitzicht op de Wilder Kaiser (zie boven) Maar ook in de winter blijft het een prachtig plaatje. Onderstaande foto is genomen in St Johann in Tirol van waaruit je ook een geweldig uitzicht hebt op de Wilder Kaiser.

St Johann in Tirol Wilderkaiser

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld…

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Werken in Oostenrijk sep 2019

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht