FANtastisch rondje in het Skicircus

Saalbach topfoto

FANtastisch rondje in het Skicircus

Binnenkort zijn we weer in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbunn. We zijn ook ons archief weer eens gaan afstoffen en daar kwamen een video tegen vanuit 2019. Wat een heerlijke omstandigheden hadden we toen.

Of dat er volgende week ook zo gaat uitzien dat gaan we zien. Maar bekijk nog maar eens hoe het toen was. Met de Kerstvakantie gaan we ook dit gebied weer bezoeken en uiteraard krijgen jullie dan weer nieuwe beelden te zien.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Chalet.nl grote banner 900-600

Intersport Twinsport banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...