FANtastisch weer en dan zoek je verkoeling

RTL4 Weer 28 juli 2022 Brixen im Thale

FANtastisch weer en dan zoek je verkoeling

Als je ons volgt op facebook dan hadden julie al kunnen zien  dat we weer live aanwezig zijn in Oostenrijk. De komende 2 weken gaan we weer eens kijken  waar we heen zouden kunnen gaan. Wie weet wel op de mountainbike of golfen of gewoon ergens in de bergen.

Gezien het weer dat we de komende 2 weken verwachten zal een zwembad of bergmeertje zeker niet ontbreken want zoals de kaarten nu liggen wordt het geweldig mooi weer met alleen zaterdag een dipje. De zomer komt dan weer in zijn geheel terug. Maar daarvoor kunnen jullie beter het dagelijkse weerbericht voor oostenrijk raadplegen, iedere dag staat er een weerbericht klaar om 8 uur in de ochtend. Waar? Uiteraard op fantastischoostenrijk.nl.

Gisteren waren we alweer live op facebook.

Maar zijn jullie zelf in Oostenrijk en wil je foto’s en of video’s delen dan kun je dit doen op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk.

RTL weer Brixen im Thale 29 juli 2022

Van Beeck tenten

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...