Fantastische afdaling Nieding in Brixen im Thale VIDEO

SkiWelt afdaling Nieding

Fantastische afdaling Nieding in Brixen im Thale VIDEO

Gisteren hadden we een perfecte skidag en als ik eerlijk ben was het ook de beste tot nu toe dit seizoen. Vanaf elke piste kon je flink gas geven. Je had goede grip en het waren echt sneeuw pistes. De mensen die wij bij ons hadden die hadden het nog over ijs maar dat was het absoluut niet, harde sneeuw was eerder op zijn plaats maar ijs dat zeker niet. Overigens heb ik het toch allemaal als redelijk goede poeder ervaren.

Aan het eind van de dag rond 4 uur namen we nog de afdaling naar Brixen im Thale. Voor de meeste lezers die daar wel eens een afdaling hebben gemaakt zal het verbazen maar er viel echt nog heerlijk te skiën. Dat kan op andere dagen wel anders zijn.

We hebben de gehele afdaling op de video gezet en we starten bij het bergstation van de Zinsberg. We nemen daar eerst een stukje nieuwe piste die dit jaar pas is geopend dus ook dit nieuwe stukje piste nemen we mee.

Bekijk de afdaling, deze staat hieronder.

Nieding Brixen im Thale 9 februari 2023

Logo Brixental

Kitzbüheler Alpen Hohe Salve Region

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×