FANtastische afdalingen op laatste skidag SkiWelt

Scheffau uitzicht op de Wilderkaiser

FANtastische afdalingen op laatste skidag SkiWelt

Afgelopen week hebben we al een video update laten zien van de laatste skidag in SkiWelt. Maar… het was eindelijk weer eens kaiserwetter en de pistes lagen er gemiddeld beter bij dan het hele skiseizoen. Dus….. we hebben nog een aantal afdalingen vastgelegd en die laten we jullie ook zien.

Vaak wordt de vraag gesteld of je nog kan skiën in maart of april…. nou kijk zelf maar. Hieronder staan nog 3 afdalingen.

We stertaen is met de afdaling op de Kandleralm. Dit is de piste die Westendorf verbind met Brixen im Thale.

Net onder de Hohe Salve ligt de afdaling Foisching. Dit is een piste die in Hopfgarten ligt en deze lag er ook FANtastisch bij.

Ook onder de Hohe Salve kun je terug skiën naar Brixen im thale, dit keer naar de Filzbodenbahn.

Ook hebben we de afdaling naar Hoch Brixen op de video gezet. Ski nog maar even mee.

Maar toch proberen we aan het einde van de maand nog op de ski’s te gaan staan. Uit ervaring weten we dat het op de gletsjers nog goed zeer toeven is. Hopelijk met mooi weer en dat laten we dan jullie zeker nog even zien.

Tot slot nog de afdaling Windau naar de Choralmbahn, deze hadden we al eerder in de week laten zien. Zo hebben jullie een beeld hoe het op deze allerlaatste skidag in SkiWelt was. Zeker eentje om in te lijsten want het was immers al 10 april 2023.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van Beeck tenten

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...