FANtastische Beelden Kitzsteinhorn en meer pistes open!

Kaprun Kitzsteinhorn Topfoto

FANtastische Beelden Kitzsteinhorn en meer pistes open!

Goed nieuws vanuit Kaprun en dan met name vanaf de gletsjer. Ook de skipiste naar het Alpincenter is geopend. Dat betekent dat je weer behoorlijk wat hoogtemeters kunt skiën.

We hebben natuurlijk meteen even een blik geworpen hoe het weer momenteel is. FANtastisch, kijk de beelden maar eens hieronder.

Wij vallen met onze neus in de boter of liever gezegd sneeuw. Morgen tot en met maandag zijn wij aanwezig op deze gletsjer en het weer wordt ook om van te smullen, tenminste dat is de voorspelling.

Jullie kunnen en mogen natuurlijk meegenieten van onze beelden. Live zullen we gaan op facebook en we zullen ook zeker weer wat opnames maken vanaf de piste. Helmcamera is ook weer erbij. Laat het wintersportseizoen nu maar beginnen.

Chaletnl-banner-900x600

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Superskicard

© superskicard.com

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht