FANtastische beelden na sneeuwdump op gletsjers!

Kaprun Kitzsteinhorn 8 oktober 2021

FANtastische beelden na sneeuwdump op gletsjers!

De afgelopen dagen hebben we jullie een aantal updates gegeven van gletsjers dioe gaan openen of meer skiliften gaan openen.

Dit waren de gebieden van Kaprun (Kitzsteinhorn), Stubaier Gletsjer en Pitztaler Gletsjer.

Het is beter weer geworden en dat betekent dat de zon er doorheen is gekomen. De wittepracht, de schitterende winterse deken is op deze gletsjers weer te zien. Deze gletsjers zijn al open of gaan morgen open (Kaprun) Welke gelukvogel is morgen al van de partij?

Hieronder de Fantastische beelden die vandaag zijn opgenomen.

Het ziet er naar uit dat volgende week ook nog wat sneeuw gaat komen. Met de sneeuw die er dan bijkomt, de sneeuwkanonnen staan hier ook al op bepaalde plekken aan, moet het wel een hele mooie herfstvakantie gaan worden. De eerste sporen trekken in de herfstvakantie wie wil dat nu niet. Wij zeker wel en we zijn al aan het aftellen (nog 8 dagen) Maar dat betekent dat jullie ook weer kunnen meegenieten van de beelden.

Op zaterdag 16 oktober dan gaan we live uitzenden vanaf Facebook op onze eigen facebookpagina FANtastisch Oostenrijk. Volg deze pagina voor veel meer nieuws gedurende het winterseizoen. Check ook onze accommodatiepagina eens. Wie weet is er nog wel wat vrij?

Pitztaler Gletsjer 8 oktober 2021

Stubaier Gletsjer 8 oktober 2021

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Ski Outlet Logo

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...