FANtastische beelden uit Oostenrijk

Kaprun

FANtastische beelden uit Oostenrijk, we houden nog steeds het weerbericht in de gaten in Oostenrijk. Dat blijft toch wel vreemd zeker omdat we er op korte termijn niet heen kunnen gaan. Door de omstandigheden hebben we ook de eigen weerberichten op een laag pitje gezet. Zodra de omstandigheden weer wat veranderen en/of er bied iets zich extreems aan op weergebied dan zullen we weer van de partij zijn. Natuurlijk gaat het weerbericht ook weer van start als wij als toeristen weer naar Oostenrijk kunnen gaan.

Maar qua weer was het een FANtastische dag in de bergen. Helaas kunnen de mensen niet de bergen in maar gelukkig hebben we wel de beelden. De foto hierboven is voor ons zeker jaloersmakend. Met de paasdagen hadden we daar weer op de ski’s naar beneden gegleden. Helaas kan dat nu even niet maar wat een FANtastische sneeuw moet daar nog liggen op de Kitzsteinhorn.

Kijken we in de wat lager gelegen gebieden dan zien we in de dalen al het voorjaar verschijnen met behoorlijk oplopende temperaturen. Onderstaand een overzicht.

Ellmau

Hochzeiger

Hohe Salve

Kitzbühel Kirchberg Pengelstein

Pitztaler Gletsjer Das Cafe 3440 meter

Saalbach Schattberg

St Johann in Tirol

Westendorf

Wildenkaiser

Zell am See

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...