FANtastische beelden vanaf de gletsjers

Pitztaler Gletsjer 6 november 2023

FANtastische beelden vanaf de gletsjers

Wij hebben een FANtastisch weekend gehad afgelopen dagen in Oostenrijk, Vandaag is het FANtastisch weer op de gletsjers. Na de versgevallen sneeuw ligt alles er FANtastisch bij. We hebben snel een webcamvideo in elkaar gezet zodat jullie ook van deze beelden kunnen genieten.

Je komt de volgende gebieden tegen: Kaprun, Pitztal, Stubai en Sölden. Als dit het hele seizoen zo gaat dan tekenen wij daarvoor. Bekijk het hieronder maar eens.

Of het kaiserwetter blijft dan lees je weer in ons dagelijkse Oostenrijkse weerbericht dat elke ochtend om 8 uur klaar staat.

Sölden Gigijoch

Stubaier Gletsjer

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Twinsport WaxenSlijpen Fantastisch-Oostenrijk Banner 1200x700

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...