FANtastische beelden vanaf de Kitzsteinhorn Kaprun

Kaprun Alpincenter 22 september 2022

FANtastische beelden vanaf de Kitzsteinhorn Kaprun

Altijd als we weer richting oktober gaan wachten wij in spanning af wanneer de gletsjer weer wit worden. Het ene jaar is dat uietraard eerder dan de andere. Wat we nu al zien vanaf het Alpincenter van Kaprun (op de Kitzsteinhorn) dan zien we dat er al een leuk laagje ligt.

Er zou al 35 cm liggen. Het afgelopen weekend heeft het behoorlijk gesneeuwd in Oostenrijk, sneeuwgrens gind zelfs even naar de 1500 meter en sommige dalen zelfs lager. In deze lager gelegen gebieden zal de sneeuw geen blijvertje zijn maar op de gletsjers waarschijnlijk wel.

Ook hebben een aantal gletsjers al een opening gecommuniceerd. Kaprun Kitzsteinhorn heeft dat ook al gedaan en willen op 7 oktober openen. Uiteraard wel bij genoeg sneeuw op de pistes. We zien voor volgende week weer een behoorlijk portie sneeuw op de kaarten staan maar daar over volgende week meer.

Voor nu, bekijk de beelden maar eens en veel sneeuw en de zon schijnt, dus Kaiserwetter.

Achter de Kitzsteinhorn heb je een aantal stuwmeren en daar kwam onderstaand plaatje vandaan.

Kaprun Mooserboden

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds enige tijd hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht