FANtastische dag in de bergen vandaag

Ellmau Wilderkaiser 13 okt 2019

Fantastische dag in de bergen vandaag. We hebben eens terug gekeken op diverse webcams en het zag er inderdaad uit als een plaatje. Temperaturen goed en ook zagen we dat er werd geskied bij hoge temperaturen op de diverse gletsjers.

We hebben ook weer een video klaar staan met verschillende webcams om jaloers van te worden. Kijk zelf maar eens. Goldener Oktober of Goldener Herbst deed de naam eer aan.

Bramberg am Wildkogel

Hinterglemm

Söll

Maar ook in Söll, Bramberg am Wildkogel en Saalbach zag het er allemaal FANtastisch uit. Ook nog een een paar plaatjes vanaf de gletsjer.

Kaprun 13 okt 2019

Pitztal 13 okt 2019

Volgend weekend zijn we ook aanwezig in Oostenrijk. We zullen zijn bij de opening van het skigebied van Kitzbühel. De Resterkogel gaat dan open op de Resterhöhe. Wie weet zien we jullie daar en op zondag zullen we dan proberen om wer wat afdalingen te maken op de Kitzsteinhorn. Wie weet tot dan en kun je er niet bij zijn dan zien jullie onze berichten wel op de sociale media kanalen en onze website.

Aan deze FANtastische dag is weer een einde gekomen maar er komen er vast nog vele. Morgen om 8 uur in de morgen staat er weer een weerbericht klaar, wat zou het gaan worden?

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Hieronder een voorbeeld hoe dit op je mobiel eruit ziet. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Push Bericht FANtastisch Oostenrijk

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Grote Banner Chalet Bramberg

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht