FANtastische dag in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn VIDEO

Hinterglemm Kaiserwetter

FANtastische dag in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn VIDEO

Zaterdag 12 maart 2022 was een FANtastische skidag in menig skigebied. Wij waren in het Skicircus en daar hebben we mooie beelden van. Dit keer maakten we een rondje door Leogang, Saalbach en Hinterglemm en retour.

Tip is wel met dit soort fantastisch weer in de ochtend de zuidhellingen te pakken (in de video staat het net even anders en is dus ook niet goed 🙂 ). Daar zijn de pistes echt nog super naar de middag toe, gaat het wat zachter worden dan ga je naar de andere kant van het dal waar de noordhellingen liggen. Je kunt het ook bekijken in onze video update van deze dag.

Ook op social media zijn we live gegaan en ook was er elders nog een leuke foto te zien.

RTL Weer 12 maart 2022 Saalbach

Saalbach Hinterglemm topfoto

Viehhofen Schönleitenbahn

Saalbach dorp

Hinterglemm

Leogang Kaiserwetter

Leogang Asitz

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...