FANtastische dag in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn VIDEO

Hinterglemm Kaiserwetter

FANtastische dag in het Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn VIDEO

Zaterdag 12 maart 2022 was een FANtastische skidag in menig skigebied. Wij waren in het Skicircus en daar hebben we mooie beelden van. Dit keer maakten we een rondje door Leogang, Saalbach en Hinterglemm en retour.

Tip is wel met dit soort fantastisch weer in de ochtend de zuidhellingen te pakken (in de video staat het net even anders en is dus ook niet goed 🙂 ). Daar zijn de pistes echt nog super naar de middag toe, gaat het wat zachter worden dan ga je naar de andere kant van het dal waar de noordhellingen liggen. Je kunt het ook bekijken in onze video update van deze dag.

Ook op social media zijn we live gegaan en ook was er elders nog een leuke foto te zien.

RTL Weer 12 maart 2022 Saalbach

Saalbach Hinterglemm topfoto

Viehhofen Schönleitenbahn

Saalbach dorp

Hinterglemm

Leogang Kaiserwetter

Leogang Asitz

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht