FANtastische dag in Oostenrijk webcam video!

FANtastische dag in Oostenrijk webcam video!

Na de vele sneeuw die is gevallen is het weer opgeknapt en het ziet er op sommige plaatsen echt sprookjesachtig uit. We hebben snel een rondje langs de webcams gemaakt. Bekijk deze beelden maar eens en denk dan even na of je al een accommodatie heb geboekt. Zo niet bekijk onze accommodatiepagina eens.

Morgen (8 december 2023) zijn we zelf aanwezig in het skigebied van SkiWelt en zaterdag is het de bedoeling naar een ander gebied te gaan. Welke dat is dat moeten we nog bekijken maar het zou best kunnen zijn dat daar 4 dorpen aaneengesloten zijn en het gebied iets van Skicircus heet…

Maar jullie zien het vanzelf wel. Wij kunnen niet wachten met de condities die er op dit moment heersen. We zien wel wat verzachting optreden maar ook dat het na volgende woensdag weer kouder gaat worden met wellicht weer sneeuwval tot in de dalen. Hou daarom ook maar ons dagelijkse weerbericht maar in de gaten.

Zell am See

Brixen im Thale

Kaprun

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Summit Travel banner 2020 1000x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×