FANtastische Dronevideo vanuit Serfaus

Serfaus Fiss Ladis © Roger Joosten Vrienden van FO

Ter illustratie Serfaus Fiss Ladis © Roger Joosten Vrienden van FANtastisch Oostenrijk Facebook

FANtastische Dronevideo vanuit Serfaus

We zagen van Ronald een mooie dronevideo binnenkomen. Deze video verdient dan ook de aandacht op onze website. Ronald heeft ook nog een kort bericht erbij geschreven.

“Begin 2022 ging ik met een groep van 7 vrienden een lang weekend naar Serfaus  om te skiën. Even spannend met PCR-test maar het ging allemaal prima. Alle horeca gewoon open terwijl die in Nederland toen nog dicht was.

Tot voor een paar jaar geleden kon ik voor geen meter skiën, ging telkens onderuit. Uiteindelijk heb ik het mijzelf (via youtube ) toch aangeleerd (lichaam altijd richting dal) en gaat het nu best goed.

Ik film graag met drones. Heb al een hele serie gemaakt, sneeuw en schaatsen doen het altijd goed, maar was nog niet eerder naar het buitenland geweest. Heb intussen alle EU-papieren, maar de wetgeving in Oostenrijk krijg ik niet helemaal helder. Daarom maar een kleine drone mee in de rugzak en alleen gefilmd op rustige plaatsen om niemand tot last te zijn en geen boete op te lopen.

Oostenrijk wat ben je mooi! Strak heldere lucht, alles super schoon en zeer goed geregeld, gigantisch skigebied met veel liften, lekker rustig en heerlijke sneeuw, verrukkelijk eten, wat kan een mens nog meer wensen. Bekijk mijn impressie, ook tot in 4k-resolutie voor op tv/groot scherm.”

Ronald, onze complimenten voor deze schitterende video. Mocht je in de toekomst er meer hebben dan zijn wij zeker geïnteresseerd om deze hier ook te plaatsen.

Mocht iemand nu ook uit andere gebieden zulke mooie drone video’s hebben gemaakt. Neem maar contact met ons op (info@fantastischoostenrijk.nl)

Sport2000 Skischoen op Maat

Banner Sport2000 Ski Schoen op maat

WERKZE OOSTENRIJK grote banner 900 600

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...