FANtastische foto van Jann

kleine kinderen in de alpenweide

We kregen van Marion afgelopen zomer al een mooie foto binnen van haar vijf kleinkinderen op een alpenweide. Bijzonder schattig en daarom zetten we deze hier nog maar eens neer. Dat komt ook dat Jann helemaal rechts op de foto (boven)ook op de ski’s is gezet.

Deze keer staat Jann (inderdaad met dubbel n) op de ski’s en ook hier is de knuffel weer aanwezig.

Jann in Westendorf met knuffel

Jann is oud genoeg om op skiles te gaan.

FANtastische foto van Jann

Wij vonden het een hele leuke foto. Indien jullie er meer van dit soort foto’s hebben dan mogen jullie deze zeker in de reactie plaatsen (facebook) We zijn heel benieuwd naar jullie winterse foto’s. Je kunt ook foto’s insturen via de mail naar adres info@fantastischoostenrijk.nl

SkiWelt Westendorf topfoto Kaiserwetter

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...