FANtastische foto’s vanuit Zell am See – Kaprun

Zell am See Schmittenhöhe

Zell am See Schmittenhöhe

FANtastische foto’s vanuit Zell am SeeKaprun

In Kaprun is men erg blij met de sneeuwval van afgelopen vrijdag en zaterdag. Bij Langwied is er circa 25 cm gevallen en hogerop de gletsjer ligt er waarschijnlijk al tussen de 40 en 50 cm op sommige plaatsen. Dat er in Zell am See sneeuw is gevallen dat is eigenlijk heel mooi voor het plaatje maar dit zal de komende dagen toch wel een beetje gaan wegsmelten.

Maar voor de Kitzsteinhorn de gletsjer van Kaprun daar is men al in voorbereiding om te gaan openen. Met de vers gevallen sneeuw en de temperatuur onder nul hebben ook al de sneeuwkanonnen aangestaan.

Kitzsteinhorn sneeuwkanonnen aan

De lampjes die je ziet branden daar staan de sneeuwkanonnen aan!

Kitzsteinhorn sneeuwkanonnen aan

Tot aan het Alpinecenter hebben de sneeuwkanonnen aangestaan.

Wij verwachten dat de opening van de gletsjer niet meer lang op zich laat wachten, wellicht komend weekend al maar we houden het in de gaten en zullen daar zeker over berichten. Voor nu nog een paar schitterende foto’s en…sneeuwruimen op 3029 meter.

Kaprun Kitzsteinhorn Langwied

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn Pistenbully

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. We hebben een bestelling gedaan en binnenkort zijn deze te bestellen. Een buffy is net wat comfortabeler te dragen in de skiliften het komende winterseizoen. Binnenkort vertellen hoe je deze buffys kunt bestellen.

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Skihut Alles voor de Wintersport Banner Groot

Colada Sport2000 banner

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht