FANtastische Goldener Herbst vandaag

FANtastische Goldener Herbst vandaag

Jan was vandaag al in Oostenrijk en is tussen alle activiteiten door nog even kans gezien om de bergen in te gaan. Na weer wat geklust te hebben riepen ook de bergen. Dus omhoog gegaan en even genoten van het geweldige uitzicht.

De live video op facebook die is opgenomen op Hoch Brixen (1300 meter) De foto’s die hieronder staan een stukje hogerop (Zinsberg) Wat een geweldig uitzicht en een mooie blauwe lucht en de temperatuur…. die was FANtastisch.

Brixen im Thale Zinsberg

Brixen im Thale Zinsberg

De sneeuwkanonnen staan ook weer overal opgesteld


Brixen im Thale Zinsberg

Vanaf de Zinsberg uitzicht richting Scheffau en de Wilderkaiser

Komende week zeker meer mooi beelden uit Oostenrijk.

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...