FANtastische golfdag Kitzbühel Schwarzsee Reith 10 augustus 2022

Golf Kitzbühel Schwarzsee Reith

FANtastische golfdag Kitzbühel Schwarzsee Reith 10 augustus 2022

Ook dit jaar waren we weer te gast op de prachtige golfbaan van Kitzbühel Schwarzsee Reith. Zoals als zo vaak spelen we bijna altijd met FANtastisch weer. Of dat toeval is of niet het is FANtastisch om zo ook het golfspel te spelen.

De baan is zeer uitdagend. De eerste 13 holes zijn redelijk vlak en daarna moet je echt wel wat klimmen. Gelukkig zijn er ook cards verkrijgbaar.

We willen in onderstaande video laten zien hoe mooi deze baan is. Geweldig uitzicht op de Wilderkaiser, Kitzbühelerhorn, St Johann in Tirol, Kitzbühel en Kirchberg. Vanaf elke hole heb je geweldig uitzicht. Bekijk de beelden maar eens.

Ook waren we live op de sociale media en ook sluiten we af met vele foto’s.

Golf Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golf Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golf Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golf Kitzbühel Schwarzsee Reith

Golf Kitzbühel Schwarzsee Reith banner

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Van den Berg Sport skischoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Mesnerwirt Westendorf

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...