FANtastische Gouden medaille voor Bibian Mentel

Bibian Menetl Goud

foto Facebook Team NL

FANtastische Gouden medaille op Paralympische Spelen. Petje af voor Bibian Mentel. Het ongelofelijke heeft zij toch weer gepresteerd. Goud halen op de Bordercross. 9 keer kanker overleven en dan goud winnen op de Paralympsche spelen. Daar mag zeker een applaus voor klinken en…. De media zouden ook eens meer oog moeten  hebben voor niet alleen deze prestatie maar ook voor de Paralympische Spelen.


In de finale moest Bibian het opnemen tegen Lisa Bunschoten, ook een Nederlandse. Op het onderdeel Bordercross moet je het tegen elkaar opnemen. Beiden kwamen in de afdaling ten val maar Bibian stond wat eerder op en finishte als eerste. Ook felicitaties aan Lisa Bunschoten want die wint gewoon Zilver.

Ook bij de mannen was er succes. De partner van Lisa Bunschoten, Chris Vos stond in de finale tegen de Amerikaan Mike Schultz. Helaas viel ook Chris in zijn race en werd tweede. Dat leverde ook een mooie Zilveren plak op.

Bibain, Lisa en Chris van harte gefeliciteerd

Ps wij laten toch deze ringen zien want we zien dit toch als een Olympische Sport!

Olympische winterspelen Innsbruck

Summit Travel

Zoek & boek

Zoek de perfecte wintersportreis bij onze exclusieve partner Summit Travel
Maak hierboven hiernaast een selectie.

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht