FANtastische Omstandigheden kijk zelf maar

We laten deze dagen juist beelden zien van afgelopen weekend. Wat een weer en wat een omstandigheden. We waren afgelopen vrijdag en zaterdag het hoger op gaan zoeken. We waren op de Stubaier Gletsjer en in het Pitztal.  De Rifflsee werd bezocht maar ook de Pitztaler Gletsjer (Van de laatste volgt nog een video update)

Brixen im Thale Zinsbergbahn Bubble Express

Op zondag waren we nog even in ons thuis gebied waar we nog opnames hebben gemaakt van de good old Bubble Express (beelden volgen deze week nog)

Maar wat we jullie willen laten zien is de dalafdaling van Westendorf naar Brixen im Thale. In dit geval de Kandleralm af en aan het einde van de zwarte piste de Götschenafdaling op. Deze laatste piste is een natuursneeuw afdaling. We hebben nog niet eerder de laatste jaren meegemaakt dat deze afdaling nog op 24 maart genomen kon worden. We hebben deze hele afdaling ook op de camera gezet. Ga ermaar voor zitten en zie zelf hoe goed de piste er bij lag (natuurlijk laatste stukje komen er al wat plekjes maar het is nog prima te doen)

temperatuur camping brixen

De 20ºC werd gisteren aangetikt.

Ook weten jullie dat de temperatuur in het dal over de 20 graden is gegaan. Op de camping daar liepen de mensen in korte broek en wij namen deze afdaling…wat een contrast.

Tot en met as. zondag zijn vele gebieden nog open en en daarna is het winterseizoen voorbij. De sneeuw is geweldig en er ligt nog genoeg. Wil je nog een paar dagen skiën dan is dit nog echt je kans…. Wij gaan zelf nog 2 dagen richting Oostenrijk. Waar we gaan skiën is nog een verrassing maar van ons kun je weer wat livebeelden verwachten op facebook en andere kanalen.

Kijk anders nog even op onze accommodatiepagina ….

Brixen im thale Götschenafdaling

Summit Travel

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...