FANtastische omstandigheden op de gletsjer 16 april 2021

Mooserboden Kaprun Stausee

FANtastische omstandigheden op de gletsjer 16 april 2021

Omdat het ongelofelijk mooi weer op dit moment geworden is op een aantal gletsjers hebben we daar ook maar eens een rondje gemaakt met de webcams. Er wordt ook zeker geskied en dan ben je echt een geluksvogel om daar vandaag te zijn.

Kijk maar eens naar deze beelden en onthoud…. onze tijd (en daarmee bedoelen we iedereen die dit jaar niet heeft kunnen gaan) komt wel weer.

Stubaier Gletsjer

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Oetztal banner fantastischoostenrijk 300x200px_205

Banner Oetzstal Sölden 300x200px_204

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...