Fantastische plaatjes vanuit Schladming Planai

Schladming Planai

Fantastische plaatjes vanuit Schladming Planai

We kregen van Arjan Bos weer wat mooie foto’s toegezonden vanuit de regio Schladming. Daar was hij te vinden vandaag op de piste (ja hij werkt in Oostenrijk) Jaloersmakende foto’s en gisteren zat hij ook nog op rang 1. We doelen dan bij de worldcup slalom in Schaldming, the nightrace!

Schladming Planai

Schladming Planai

Schladming Planai

Schladming Planai

We krijgen alleen maar berichten door dat het op de pistes zo ontzettend rustig is en dat het echt een feest is als je er als lokale bewoner mag skiën. We hebben het dan niet over de economische situatie want die is natuurlijk een stuk minder. Laten we hopen dat de cijfers steeds beter worden. In Oostenrijk zien we de cijfers wel de goede kant opgaan. Maar het gaat niet hard genoeg voor de regering.

Vandaag is de stand 114,1 besmettingen per 100.000 bewoners in 7 dagen tijd. De regering wil dit cijfers naar 50 hebben. We blijven het in de gaten houden en komen snel met bericht over deze cijfers.

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Buffy FANtastisch Oostenrijk

Buffy FANtastisch Oostenrijk… wellicht iets voor jou. De buffy(s) zijn weer te bestellen. We hebben weer een partij binnen gekregen maar let op! Op = Op. Wees er dus snel bij.

Voor een vriendenprijs van € 7,95 per buffy kunnen we deze versturen. Verzendkosten, transactiekosten is inclusief voor Nederlandse verzending. Indien we de buffy’s dienen te versturen naar België dan komt daar nog een kleine bijdrage bij. Je kunt deze buffy’s bestellen op de website van FANtastisch Oostenrijk.

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht