FANtastische skidag in Oostenrijk

Westendorf ribbels

Zo wil je het in de ochtend zien….ribbelpistes….

FANtastische skidag in Oostenrijk

Als je er in de ochtend al vroeg bij was dan zijn dit de pistes die je aan zult treffen. Je moet er wat voor over hebben….vroeg je bed uit maar dan krijg je er zeker wat moois voor terug.

Wij kregen weer een aantal mooie foto’s binnen vandaag en deze delen we graag met jullie.

Wilderkaiser

Wilderkaiser

Brixental

Westendorf Choralp

Westendorf Choralp

Ook kregen we wat moois vanuit Kaprun aangeboden. Het is op de gletsjer de Kitzsteinhorn. Daar was Peter van der Venne onderweg met een groep om te werken aan de skiskills. Onderdeel daarvan was om een gletsjerspleet in te skiën en uit te springen.

Gletsjer Spleet Peter van der Venne

Werken in Oostenrijk Logo

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Oostenrijkse Winkel grote banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×