FANtastische skidag op de Kitzsteinhorn Kaprun VIDEO

Kaprun Kitzsteinhorn

FANtastische skidag op de Kitzsteinhorn Kaprun VIDEO

Op onze laatste dag van de Krokusvakantie hebben we nog een schitterende skidag gehad op de gletsjer van Kaprun, de Kitzsteinhorn. Met werkelijk FANtastische sneeuw die er lag.

Ook was het te merken dat het een wisseldag was. De vele Nederlanders waren alweer op weg naar huis. We kwamen voor ons op de heenweg naar Kaprun enorm veel tegenliggers tegen die allen een gele kentekenplaat hadden. In welk skigebied we ook kwamen de afgelopen dagen de Nederlandse auto’s voerde de boventoon op de diverse parkeerplaatsen.

Maar terug naar de skidag. We hebben weer heerlijke videobeelden voor jullie in elkaar gezet en ga daar maar eens voor zitten.

Ook waren we weer live gegaan op facebook.

We zitten alweer in de maand maart en voor sommige is het wintersportseizoen voorbij. anderen die gaan nog in de maand maart en april en bij deze groep horen wij ook. Wij gaan nog zeker terug de komende 2 maanden en zullen dan ook weer nieuwe video updates maken. In april is het sowieso nog heerlijk skiën op de verschillende gletsjers en de sneeuwkwaliteit heeft ons nog nooit in de steek gelaten deze maanden.

Tot slot nog een paar heerlijke foto’s vanaf de Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Kaprun Kitzsteinhorn

Mooi uitzicht ook op Zell am See


Kaprun Kitzsteinhorn helikopter

Kaprun Kitzsteinhorn Langwied

Van den Berg Sport skischoen op maat

Chalet NL 20230223-banner-1200x800-v2.png

Dit vind je ook FANtastisch...