FANtastische Skidag SkiWelt 28 februari 2023

SkiWelt Söll Kaiserwetter

SkiWelt Söll Kaiserwetter

FANtastische Skidag SkiWelt 28 februari 2023

We hebben echt weer sinds lange tijd een FANtastische Kaiserwetter dag gehad met ook nog eens heerlijke sneeuw. In de ochtend hebben we een rondje om de Hohe Salve gemaakt en we skiede langs de dorpen Brixen im Thale, Hopfgarten, Söll en Itter. Na de dalafdaling Nieding (Brixen im Thale) hebben we de oversteek gemaakt naar Westendorf waar we nog een rondje aldaar gemaakt.

Overigens de afdaling Nieding die we maakte rond het middag uur die lag er fantastisch bij en daar staat echt de zon de hele dag op te knallen en de meeste skiërs in het seizoen ontwijken deze piste maar dat hoefde vandaag zeker niet, maar dit terzijde.

Bekijk ons super lange video update (we hadden teveel mooie beelden)

Ook op facebook zijn we nog live gegaan.

Op TikTok hebben we meerdere video’s geplaatst. Een daarvan staat hieronder.

Heel veel foto’s gemaakt een kleine selectie stat hieronder.

SkiWelt Brixental

SkiWelt Scheffau am Wilden Kaiser

SkiWelt Brixental

Westendorf Sneeuwkanonnen

Westendorf

Westendorf Gampenkogel FANtastisch Oostenrijk

Westendorf Windauberg

Van den Berg Sport skischoen op maat

Summit Travel banner 2020 1000x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Van den Berg Sport skischoen op maat

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...