FANtastische Skidag Stubaier Gletsjer 29 april 2023

Stubaier Gletsjer 29 april 2023

FANtastische Skidag Stubaier Gletsjer 29 april 2023

Eind april bezoeken we altijd weer een aantal gletsjers en de Stubaier Gletsjer stond ook op de lijst om te gaan bezoeken. Het weer was deze dag echt op en top. In de ochtend werden we verrast door veel zonnenschijn.

De pistes die waren echt in FANtastische toestand. Het ook wat gesneeuwd de dagen ervoor en dat was ook zeker te merken. Ook waren er bij het Funpark echt heel veel skiërs en snowboarders die daar de mooiste sprongen hebben gemaakt. Een aantal zit ook in onze video update. Wij laten dit onderdeel op de ski’s maar aan ons voorbij gaan maar het is mooi om te zien (zeker live)

Natuurlijk hebben we weer een video update klaar staan.

Stubaier Gletsjer 29 april 2023

Stubaier Gletsjer 29 april 2023

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×