FANtastische skidag Westendorf 5 februari 2024

Westendorf Gampenkogel

FANtastische skidag Westendorf 5 februari 2024

Vanuit Nederland zien wij de laatste tijd alleen maar zure berichten dat wintersport gevaar loopt ivm de steeds warmere winters, er valt niet te skiën en woorden van die strekking. Dat doet het natuurlijk erg goed om clickbait te vangen…echt vreselijk.

Wat is clickbait?

Letterlijk vertaald betekent clickbait zoveel als ‘klik-aas’: aas om mensen te doen klikken. Hoe meer drama hoe beter…. daar klikken mensen op. Wij maken ook wel eens berichten met veel informatie en dat wordt veel minder bekeken dan iets ludieks. Dat vinden wij jammer maar is helaas niet anders.

Allerlei horror berichten over klimaat doen het goed…. maar of dan ook de waarheid wordt verteld daar twijfelen wij aan. In onze live video geven wij aan dat wij daar, als het om ongelukken gaat, in principe ook aan mee doen maar we proberen ook altijd wel een boodschap daarin te verkondigen. Vooral ook kijk uit, neem les, laat je ski’s de niet de baas zijn, niet buiten de piste gaan met lawinestufe vanaf 3 etc….

Nu kwamen er in de Nederlandse media tal van berichten mbt het warme weer van de afgelopen twee weken…opeens zou er niet meer te skiën zijn…. WAANZIN!!!!!

Wij zijn op maandag 5 februari 2024 expres pas een video gaan maken na 12 uur in de middag. De verwachting was ook bij het warme weer dat het wat zwaar zou worden. Niets was minder waar. Wij hebben goed kunnen skiën en in alle eerlijkheid er was ook verbazing bij ons. Wij zijn blij dat we een mooie skidag hebben kunnen maken.

De video van deze dag staat hieronder. Ook de live video’s die wij maakte op instagram en facebook.

De video begint iets winderig en is dan goed te verstaan.

Westendorf Windauberg

Westendorf Brechhornhaus

Westendorf Windauberg

Westendorf Talkaser

Westendorf middenstation

Renthier Westendorf Groot

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Bergtraum Westendorf logo

Mesnerwirt Westendorf

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×