FANtastische sneeuwbeelden vanaf Bergstation Westendorf

FANtastische sneeuwbeelden vanaf Bergstation Westendorf

Onze weerman Jeroen is deze week in het Brixental en valt met zijn neus in de sneeuw. Afgelopen maandag had hij al wat beelden laten zien vanaf de gletsjer van Kaprun maar dit keer is het raak met FANtastische sneeuwbeelden vanuit Westendorf.

Er zou een sneeuwstoring overtrekken die ongeveer boven de 1200 meter sneeuw zou brengen. Dat is ook gelukt. Bij het bergstation Westendorf op 1800 meter was maar liefst bijna 30 cm aan sneeuw gemeten. Dat hebben jullie vast hierboven al kunnen zien.

Ook maakte Jeroen nog wat super mooie foto’s die we jullie niet gaan onthouden. Ons sneeuwhart slaat weer bijna over en die van jullie vast ook wel. Het wordt nu echt tijd om plannen te maken. Wanneer gaan jullie op wintersport en waarheen?

Westendorf sneeuwdump 30 cm 13 oktober 2021

Westendorf sneeuwdump 30 cm 13 oktober 2021

Westendorf sneeuwdump 30 cm 13 oktober 2021

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Grittlmühle grote afsluitbanner

Werken in Oostenrijk make it happen

Werken in Oostenrijk make it happen

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht