FANtastische Webcambeelden Oostenrijk 16 december 2023

SkiWelt Westendorf 16 december 2023

FANtastisch in Westendorf 16 december 2023

FANtastische Webcambeelden Oostenrijk 16 december 2023

Na een aantal dagen van kwaltitatief uitermate teleurstellend weer is het opgeknapt en hoe? De foto’s die we hier neerzetten zijn vandaag gemaakt door onze weerman Jeroen die vandaag ook in SkiWelt verblijft.

Maar het is aan de noordzijde van de Alpen alleen maar mooi weer vandaag. We hebben dus snel een rondje gemaakt van dit kaiserwetter. Dat kun je hieronder bekijken in een webcamvideo die klaar staat.

Afsluitend nog een paar mooie foto’s van in de ochtend.

SkiWelt Westendorf 16 december 2023

SkiWelt Westendorf 16 december 2023

Het weer ziet er de komende dagen heel mooi uit. Benieuwd naar het weerbericht? Lees dat HIER nog maar eens na,

Mesnerwirt Westendorf

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Turner Logo 2023 wit

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft twee facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×