Fantastische Webcams Oostenrijk Kaiserwetter

Sölden Kaiserwetter

Fantastische Webcams Oostenrijk Kaiserwetter

Wat een weertje zien we vandaag in Oostenrijk. In de skigebieden waarvoor we weer een video-webcam in elkaar hebben gezet is het ronduit zonnig te noemen.

Kijk maar snel naar deze video update

Begint het bij jullie ook weer te kriebelen? Bij ons zeker en we kijken weer uit dat we weer op de pistes zijn. Hopelijk ook de volgende keer in de lager gelegen gebieden. Maar gezien de sneeuw die gevallen is zal dat zeker een optie zijn. De eerste skigebieden zijn al weer open gegaan, bv Ischgl vandaag.

Wil je je nog oriënteren of er nog ergens de komende tijd iets vrij is, kijk dan geheel vrijblijvend op onze accommodatiepagina.

Pengelstein Kirchberg 25 november 2022

Pengelstein Kirchberg 25 november 2022

ChaletsPlus Banner Groot

Chalet.nl grote banner 900-600

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

FANtastisch Oostenrijk heeft 2 facebook pagina’s. Één daarvan is special voor jullie gemaakt. Op de facebookgroep Vrienden van FANtastisch Oostenrijk kunnen jullie de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Heb je leuke plaatjes deel die dan en het lidmaatschap van deze groep is uiteraard GRATIS.

Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×