FANtastische Zomerse Video vanuit Zell am See Kaprun

Kaprun Stuwmeer

FANtastische Zomerse Video vanuit Zell am See Kaprun

Het is nog steeds winter maar toch kijken velen van ons al uit naar de zomer en hopelijk mogen we dan ook weer gaan reizen. We kwamen een geweldige video tegen vanuit de omgeving van Zell am SeeKaprun. Daar is in de zomer veel te doen. Ga er maar eens goed voor zitten voor deze video. Veel mooie dingen komen voorbij en die zijn ook heel makkelijk te bezichtigen:

  • Gross Glockner Hochalpenstrasse
  • Zeller See
  • Schmittenhöhe
  • Kitzsteinhorn de gletsjer
  • Sigmund Thun Klamm
  • De stuwmeren bij Mooserboden
  • Krimml watervallen
  • en nog heel veel meer

Bekijk zeker onderstaande FANtastische video. Wij krijgen na het zien van deze video weer heel veel zin in de zomer….in Oostenrijk.

Krimml waterval

Grossglockner

Summit Travel banner 2020 1000x600

ChaletsPlus Banner Groot

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 1 jaar (27 oktober 2019) hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Youtube banner FANtastisch Oostenrijk

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...