Feestdagen in de sneeuw

Pitztal Rifflsee

Feestdagen in de sneeuw, waarom met de feestdagen op wintersport?

Klaar met het grijze, grauwe weer in Nederland? Behoefte aan een escape naar een ander oord? Je kunt natuurlijk nu je laatste vakantiedagen van het jaar inzetten voor een reisje naar de zon, maar wij houden toch meer van de bergen. En dan moeten we toch even wachten op de eerste sneeuw voordat we daar weer kunnen genieten van de beste vakantie van het jaar: de wintersport!

Met kerst op wintersport, waarom zou je?

Met de kerst op wintersport is inderdaad wel duurder dan thuisblijven, maar daar krijg je veel voor terug! Denk aan: geen kerstdinerstress, alle tijd voor jezelf, geen verplichte bezoeken aan de familie. Maar wel: iedere dag sneeuw (zoals in al die kerstliedjes altijd gezongen wordt), verwend worden in het hotel, of tot rust komen in je accommodatie en de tijd om je batterij weer op te laden!

Genoeg redenen om naar de Alpen te gaan toch?

En als je in de kerstweek op vakantie gaat, kost je dat maar 3 vrije dagen als je fulltime werkt. Dan houd je misschien nog wel dagen over. Vaak is het tijdens de kerstperiode iets rustiger, omdat veel Duitsers thuisblijven in deze periode.

Oud en Nieuw in de Oostenrijkse Alpen

Soll Silvester Wilderkaiser

Oud en nieuw kan ook zo’n fijne periode zijn om er even tussenuit te knijpen. Ook dan krijg je al een vrije dag cadeau, 1 januari. Start je nieuwe jaar fris en met goede voornemens die je dan waar maakt: meer bewegen en meer buiten zijn!

En als je in de Oostenrijkse bergen bent, is de kans groot dat je tijdens je toast op het nieuwe jaar een mooie vuurwerkshow ziet. En de volgende dag stap jij de piste op, dan kun je “Ein guten Rutsch ins neues Jahr” zeer letterlijk nemen!

Ski Like a Pro

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht