De Coaster van Fieberbrunn de Timoks Coaster

Fieberbrunn Coaster

De Timoks Coaster in Fieberbrunn is lokaal erg bekend maar kennen jullie deze leuke attractie al?

Een tijd geleden was er een video update van Fieberbrunn in de zomer. Aan het einde van dat filmpje kwam de alpine coaster van Fieberbrunn voorbij, de Timoks Coaster.

Maar voordat we bij het filmpje aankomen is er eerst wat informatie over deze Alpine Coaster wat we willen delen.
De baan bevindt zich naast het middenstation van de Streubödenlift. Het is een baan van het merk Wiegand en staat er sinds 2010. De Baan heeft een lengte van 1.160m. De duur van de rit is: 7 minuten. Je zit alleen van die zeven minuten ruim vijf minuten lang in de lift die het karretje weer omhoog brengt. Het hoogste punt van de baan is negen meter.
Het onderstaande filmpje is een onride filmpje, om een impressie te geven van deze baan. Ook zit de update van die dag er nog bij, waarin je eens kan meemaken hoe Fieberbrunn er in de zomer uit ziet.

Het hele zomerseizoen kun je de Timoks Coaster gebruiken. Ben jij er al in geweest? Wat zijn jouw ervaringen? We zijn er erg benieuwd naar. Wil je het delen, mail ons dan op info@fantastischoostenrijk.nl

Fieberbrunn Timoks Coaster

Summit Travel banner 2020 1000x600

Instagram Banner

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...