Fieberbrunn Zomerseizoen van start

Fieberbrunn Streuböden

Fieberbrunn Zomerseizoen van start

We waren in de buurt van Fieberbrunn en de liften draaiden dan is er toch wel een soort aantrekkingskracht om ook daar op de berg te gaan kijken. We gingen met de Streuböden om hoog. Dat is nog zo n lift uit de jaren 80 waar een aantal rode gondels aan “elkaar geplakt”zijn.

Fieberbrunn Streuböden bahn

Eenmaal aangekomen boven bevonden we ons ook nog in de sneeuw en stond er een klein team van paragliders klaar om te starten. Mooi gezicht!

Fieberbrunn Paragliden

Toen we alles weer gezien hadden op de top van deze lift weer terug gegaan naar het middenstation. Bij het middenstation is er voor de kinderen heel veel te doen. Spelen met water en dammen is zeker leuk om te doen maar er is ook de Timok’s Alpine Coaster. Al met al is er zeker wat te beleven en dan hebben we het al helemaal niet gehad over de wandeltochten die je daar kunt doen in een FANtastische omgeving.

Kan er ook met de Mountainbike iets ondernomen worden? Uiteraard die hebben we ook veel gezien onderweg. Al met al een in de zomer kun je daar ook zeer goed uit de voeten.

Bekijk onze video die we gemaakt hebben deze dag.

Ook te lezen: Zomerseizoen van start Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang Fieberbrunn

Fieberbrunn dalstation

Fieberbrunn berghut

Fieberbrunn Streuböden zonnepanelen

Fieberbrunn zomerse sneeuwvelden

Fieberbrunn uitzicht op Jacobskreuz

Vanuit Fieberbrunn uitzicht op Jacobskreuz

Timok's Alpine Coaster

Fieberbrunn bergmeer

Fieberbrunn omgeving Timok's Alpine Coaster

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?

Iedere dag als eerste geïnformeerd worden over het weer, video’s, updates en alles wat het leuk maakt in de Oostenrijkse Alpen, abonneer je dan op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Linksonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Helaas is het wel zo dat de Apple apparatuur niet aan deze berichtendienst mee wil werken.

Zoek en boek je wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...

×