Fietsen en Mountainbiken in Zell am See Kaprun

Kitzsteinhorn Mountainbike

Fietsen en Mountainbiken in Zell am See Kaprun, wanneer de sneeuw meer en meer verdwijnt uit de omgeving Zell am See Kaprun is er nog genoeg te doen. Één van die zaken die dan veel beoefend wordt is mountainbiken.

Kun je dan ook mountainbiken in Zell am See Kaprun?  Natuurlijk. Zelfs op de Kitzsteinhorn is een trail aanwezig. En wil je een mountainbike of racefiets (dat kan natuurlijk ook) huren dan is dat mogelijk bij verschillende verhuurbedrijven. Ook kun je de E-bike daar huren zo is er voor ieder wat wils.

Tot slot hebben we nog een aantal video’s gevonden waarop duidelijk is te zien hoe mooi de omgeving is en natuurlijk afdalingen met de mountainbike.

Kitzsteinhorn Mountainbike

Kitzsteinhorn Mountainbike

Kitzsteinhorn Mountainbike

Kitzsteinhorn Mountainbike

Kitzsteinhorn Mountainbike

Kitzsteinhorn Mountainbike

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds kort hebben we ook een groep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen.
Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Van den Berg Sport wandelschoen op maat

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...