Fietsendrager HAPRO en een speciale actie

Fietsendrager HAPRO en een speciale actie

Wij hebben zelf recentelijk een fietsendrager aangeschaft en deze bevalt ons prima. Heel gemakkelijk te monteren en oerdegelijk en stevig.

Speciaal voor leden en volgers van FANtastisch Oostenrijk: gebruik de kortingscode DAKDRAGERWINKEL2022 voor €5,- korting! Benieuwd klik HIER.

Wij hopen komende week een mooi ritje te maken waarvoor we ook eerst de auto in moeten, de mountainbike achterop en fietsen maar. Waar dat is dat gaan jullie snel zien hier op de website.

Fietsendrager.nl HARPO

Dakdragerwinkel.nl Grote banner DDW - lente 2022 - 900x600

Wil je nu echt niets missen van de berichtgeving van FANtastisch Oostenrijk?
Abonneer je op onze FANtastische Push berichten. Je kunt je abonneren via jouw mobiel, laptop, tablet of pc (en het is natuurlijk volkomen gratis) Rechtsonder in het scherm zie je een rood bolletje oplichten. Druk op deze knop en je krijgt dagelijks een signaal dat er een nieuw bericht klaar staat. Heb je je reeds aangemeld, druk dan niet op de knop anders wordt je weer afgemeld… Helaas is het wel zo dat Apple apparatuur niet aan deze berichten dienst mee wil werken.

Instagram Banner

Vrienden van FANtastisch Oostenrijk

Sinds 2 jaar hebben we ook een facebookgroep geopend op facebook Vrienden van FANtastisch Oostenrijk zodat jullie hier de mooiste en leukste vakantiefoto’s en video’s met elkaar kunnen delen. Elk jaargetijde kun je en mag je laten zien. Vertel er ook iets bij en waar de foto’s en of video is genomen. Zo genieten we allemaal mee, ook als we er even niet zijn.

Nodig ook vooral je vrienden uit die iets kunnen bijdragen aan deze groep! De Groeten en veel plezier in deze groep!

Zoek en boek jou wintersport

Dit vind je ook FANtastisch...