Fleckalmbahn eerder in bedrijf 6 december 2019

Kirchberg Fleckalmbahn

In het skigebied van Kitzbühel wordt dit jaar de grootste investering gedaan in de geschiedenis van de Bergbahnen van Kitzbühel, Kitzski.

We hebben al gedurende het zomerseizoen al veel bericht over de nieuwe Fleckalmbahn. Recentelijk is Stefan, vorige week, nog daar gaan kijken. Heb je dit gemist klik dan HIER.

Maar er is nu ook een persconferentie gegeven in Munchen.

Het hele project Fleckalmbahn kost maar liefst 27,5 miljoen euro maar dan heb je ook wat. De lift gaat 7 meter per seconde. In de gondel zitten hele goede stoelen en het is waarschijnlijk ook de eerste lift die komt met rug- of leuningverwarming. We gaan het allemaal meemaken komend winterseizoen.

Maar er is meer bekend gemaakt in Munchen. De officiële feestelijke opening staat nog steeds op 14 december 2019 maar de lift gaat men alvast laten draaien vanaf 6 december 2019. Wie is daar als eerste bij?

Bergstation Fleckalmbahn Kirchberg in Tirol

Buffy, Bandana verdienen van FANtastisch Oostenrijk?

We hebben een aantal Buffy’s of Bandana’s beschikbaar. Mocht het koud weer zijn tijdens jouw wintersport dan is het dragen van zo’n buffy best comfortabel. Maar wil je er een bandana van maken dan kun je dat ook doen. Maar zo’n Buffy van FANtastisch Oostenrijk kun jij ook krijgen of verdienen. Wil je er eentje bemachtigen, dat kan maar daar moet je wel iets voor doen.

Maak een leuk bericht (max 300 woorden) of verzorg een mooie update vanuit jouw wintersportdorp (uit Oostenrijk) en neem contact met ons op info@fantastischoostenrijk.nl . Voeg nog wat foto’s en of een video toe. Jouw bericht mag overal overgaan. Mooiste lift, afdaling, goed restaurant, skischool etc. Wil je graag zo’n Buff ontvangen dan weet je wat je moet doen… en jouw bericht wordt uiteraard dan ook nog gepubliceerd op FANtastisch Oostenrijk.

Buffy Bandana FANtastisch Oostenrijk

Summit Travel Banner2019-1000x600-2

ChaletsPlus Banner Groot

Zoek en boek arrangementen

Zoek & boek jouw bestemming

Reageer mee via Facebook

Heb jij je al geabonneerd op onze Nieuwsbrief?

Op de hoogte blijven van het nieuws uit Oostenrijk. Abonneer je gratis op onze Nieuwsbrief en je bent als eerste op de hoogte.

* verplicht